LUDEC PROJECTS:
DE BOUWERS VAN MORGEN
Ludiek projecten:
van tuinhuis tot plafond

Verbouw, renovatie en nieuwbouw in regio Den Bosch

Systeemwanden, een verbouwing, een uitbouw, nieuwe badkamer of veranda: het lijkt een wirwar van bouwplannen en -projecten die niet veel met elkaar te maken hebben. Maar uiteindelijk kunnen ze er allemaal voor zorgen dat u optimaal gebruik maakt van de ruimte die u heeft en u zich er op uw plek voelt. Dat is wat Ludec Projects wil bereiken, met ieder bouwproject dat ze mogen realiseren.

Offerte verbouwing; veranda bouwen; verbouwing badkamer; uitbouw veranda; nieuwbouw Den Bosch

Systeemwanden en plafonds

Een kantoorruimte of winkelpand is vaak een grote open ruimte die lastig is in te delen zodat alle vierkante meters efficiënt worden gebruikt. Met systeemwanden bent u degene die bepaalt hoe een ruimte is ingedeeld. We hebben onder andere wanden met glasunits, geluidsisolerende wanden en plaatsen ook plafonds.

Offerte verbouwing; veranda bouwen; verbouwing badkamer; uitbouw veranda; nieuwbouw Den Bosch

Nieuwbouw in Den Bosch

Eindelijk de verbouwing van uw badkamer of keuken laten realiseren? Heeft u renovatieplannen of gaat u verhuizen en wilt u een frisse start en het avontuur aangaan met een nieuwbouwproject? Wat de reden ook is, Ludec Projects uit Haarsteeg is uw interieurbouwer in regio Den Bosch.
 

Offerte verbouwing; veranda bouwen; verbouwing badkamer; uitbouw veranda; nieuwbouw Den Bosch

Tuinhuizen en veranda’s

Ludec Projects is er niet alleen voor nieuwbouwprojecten en verbouwingen binnenshuis. We zijn ook gespecialiseerd in timmerwerk en realiseren veranda’s, tuinhuizen, blokhutten, tuinmeubelen en terrasoverkappingen voor u.


 

Over Ludec Projects

Wij zijn een professionele onderneming dat is opgericht in 1998. Onze jarenlange ervaring ligt in onder meer de afbouw van kantoorpanden en winkels, woningverbouw en renovatie. Samen met u bekijken we de functie waarvoor u de ruimte wilt gebruiken. Ons personeel is flexibel en gekwalificeerd met ruime kennis van timmerwerk, betimmeringen en en systeemwanden. Wij luisteren goed naar uw wensen zodat de juiste kwaliteit en service geleverd wordt. Dit zijn de belangrijkste aspecten om klanten tevreden te houden.