Offerte verbouwing; veranda bouwen; verbouwing badkamer; uitbouw veranda; nieuwbouw Den Bosch
Ludiek projecten:
van tuinhuis tot plafond
Offerte voor afbouw project, kantoor wanden, metalstud wanden en gips wanden
Ludec Projects:
Realisatie in Afbouw

AFBOUW+ WANDEN, PLAFONDS EN STUCWERK

Ludec Projects – specialist in bouwsystemen!

Ben jij op zoek naar een expert op het gebeid van bouwsystemen? Heb je een groot of klein project dat je wilt laten uitvoeren door een specialist? Zoek je een aannemer die verstand heeft van wand- en plafondbouwsystemen? Dan ben je bij Ludec Projects aan het juiste adres! Met onze vele jaren ervaring en expertise op het gebied van bouwsystemen, utiliteitsbouw, interieurbouw en retailbouw, weten wij als geen ander hoe wij jouw project tot in de puntjes moeten uitvoeren. Van kleine projecten tot aan grote projecten door heel Nederland: wij gaan graag voor jou aan de slag! Benieuwd naar de mogelijkheden bij Ludec Projects?

Wat zijn bouwsystemen?

Bij Ludec Projects ben je aan het juiste adres voor bouwsystemen. Maar wat zijn bouwsystemen precies? Het woord zegt het eigenlijk al: door middel van bouwsystemen wordt er volgens een vast systeem gebouwd. Bij Ludec Projects kun je terecht wanneer je op zoek bent naar een expert op het gebied van wand- en plafondbouwsystemen. Denk bijvoorbeeld aan een groot en leeg kantoorpand. Of een grote winkelruimte die lastig in te delen is. Voor alle grote open oppervlakten heeft Ludec Projets een oplossing om deze op een efficiënte manier in te delen. Een groot kantoorpand of een leegstaand winkelpand is vaak een grote open ruime die lastig in te delen is. Op welke manier kun je zo’n ruime het beste indelen zodat alle vierkante meters efficiënt gebruikt worden? Met de systeemwanden en systeemplafonds van Ludec Projects ben jij degene die bepaald hoe een ruimte wordt ingedeeld. Door gebruik te maken van bouwsystemen kun je een grote open ruimte op een efficiënte manier indelen en zo bijvoorbeeld een gezellige kantoorruimte creëren. Wanneer het gaat om bouwsystemen, dan wordt de kwaliteit bij Ludec Projects nooit uit het oog verloren. Ludec Projects is gevestigd in Haarsteeg, maar neemt projecten aan door het hele land en we hebben zelfs projecten uitgevoerd in Duitsland en België. En wat maakt ons uniek? Wij nemen zowel kleine als grote projecten aan! Het is voor ons geen probleem of je een aannemer zoekt voor een grote of klein project: wij nemen de klus aan én garanderen jou het beste resultaat!

 

Neem vandaag nog contact op!

Ben je op zoek naar een aannemer die gespecialiseerd is in bouwsystemen? Wil je een klein of groot project laten uitvoeren door een expert? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en bekijk jouw mogelijkheden bij Ludec Projects. Of heb je nog vragen en wil je meer informatie over de werkwijze van Ludec Projects? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag!

Bouwsystemen

Op basis van een goed indelingsplan kunnen we met onze systeemwanden en -plafonds de juiste werksfeer creëren. We zorgen er altijd voor dat dit plan past bij uw wensen en binnen het vooropgestelde budget. De wanden worden zo geplaatst dat er geen schade ontstaat en indien nodig ook weer makkelijk kunnen worden gedemonteerd.

Systeemwanden

Met industriewanden deelt u een hal of magazijn op in verschillende ruimtes. Ideaal dus als u een productiehal deelt met verschillende bedrijven. Industriewanden zijn ook een goede oplossing als u een kantine wilt scheiden van luidruchtige machines of de stille administratiehoek wilt scheiden van het management.

Stuccen

Wilt u meer ruimte en licht creëren in vergaderruimtes en op werkplekken? Of bent u geïnteresseerd in geluidsdichte wanden zodat werknemers ongestoord aan het werk kunnen en geen last hebben van collega’s die druk zijn met conference calls? Voor onder meer deze specifieke verzoeken heeft Ludec Projects geschikte systeem- en industriewanden.

Systeemplafonds

Ludec Projects verricht allerlei timmerwerk in en rondom uw vastgoed

Bouwprojecten

Wij realiseren projecten door heel Nederland, maar ook in de buurlanden België en Duitsland. Ludec Projects kan voor u de volgende verbouw- en nieuwbouwprojecten realiseren:

  • Utiliteitsbouw
  • Retailbouw
  • Kantoorpanden
  • Scholen                                                     
  • Brandwerend bekleden van Constructie
  • Brandwerend afdichten

                   

Neem contact op

Modern of klassiek: uitgangspunt van het ontwerp is de functie waarvoor u de ruimte wilt gebruiken.